Återigen haft bloggpaus

Har åter igen haft en bloggpaus.
Nu när det är lov så orkar/ hinner jag inte blogga så mycket, men jag ska försöka bättra mig. Ska typ vara med Nairi idag och ha en fotodag. Både jag och hon har ju systemkameror så hon tar med sin hit och så går vi och fotar på nåt random ställe. Och imorrn så är det ju nyårsafton och då ska jag och min familj upp till min brorsas kompis Tobbe o och hans familj typ.
En bild på mig från chokladmässan ;)

Har haft bloggpaus ;)

Har haft en liten bloggpaus typ.

Har inte hunnit eller orkat blogga så aa. Slutar skolan på torsdag, 2 dar innan julafton. Men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera, men jag vill lixom inte känna mig tvingad till att blogga så, men jag ska försöka uppdatera lite mer iaf. Ska typ äta nåt nu, har inte ätit mellis.



Arkivbild för jag bloggar från pappas data ;)

Hemma och sjuk idag igen

Är hemma och sjuk idag igen.
Och mamma är oxå hemma igen. Jag vill färga mitt hår, men Carina skulle väll döda mig om jag gjorde det. Skulle kanske vart med Anna idag (skulle vart med henne igår men blev sjuk) om jag inte var sjuk, men eftersom jag är det så kan jag ju inte vara med henne så aa. Ska typ stänga av datan snart, jag orkar inte sitta vid den, Vi får se om jag bloggar mer sen, jag venne.
Hehe, randombild på lakritsaskar^^

Klädcollage igen^^

Klädcollage från HM, vad tycks?

Har kollat på pengarna på bordet ;)

Sitter och kollar på pengarna på bordet.
Eller det tog precis slut. och så har jag ätit choklad och brännt mig på handen. Vi får se om jag går till skolan imorrn eller inte, jag vet inte. Funderar på om jag ska spela lite sims, det var ett tag sen jag gjorde det sist. Har haft bra uppdatering idag för att vara mig ;)
Och mer fina praliner^^

Tog bort inlägget^^

Tog bort inlägget ( min första mobilblogg) för det var lite random sådär^^


Länkbyte med Carina

Gör ett länkbyte med finaste Carina. Vi har varit bästisar i typ 5 år, och hon driver en grym blogg som handlar om vardag, musik och en massa mer. Kolla in hennes blogg, släng in någon kommentar och gör henne glad, för ni kommer inte att ångra er. Så om ni vill kolla in hennes grymma blogg så tryck HÄR, HÄR, HÄR eller varför inte HÄR.

Sjuk igen

Har inte hunnit blogga.
Är hemma och är sjuk, mamma är oxå hemma. Har precis kollat klart på en film, och jag ska snart stänga av datan, pallar inte sitta vid den.
Och igår så var jag med Anna och följde med mamma och pappa och handla. Och i lördags så var jag med Anna och jag var med mamma i stan.
Ännu fler coola praliner ^^

Ska typ duscha nu ;)

Tittade på Tv för en stund sen.
Har kollat på JulLotta på liseberg. Och nu så måste jag typ duscha, för jag har jättemycket gammalt vax i håret som ska bort. Tror jag inte jag ska sitta mer vid datan efter, börjar redan bli trött lixom. Just nu är Ludde ute och springer (mest i vardagsrummet). Och imorrn så har jag ju dans.
Hehe, fina praliner från chokladutställningen ;)

Mys med kigurumi ;)

Har inte hunnit blogga.
Men i måndags så kom min nya kigurumi, så just nu så sitter jag och myser i den. Har fett ont i halsen är lite halvsjuk/förkyld. Drack precis lite julmust och det var fett skönt med någon kallt i halsen. Ska snart gå och lägga mig, är fett trött.
Hehe, min nya kigurumi :)

Kollat på Copycat singers

Har fett ont i halsen.

Men jag orkar inte bli sjuk nu, måste väll typ gå till skolan ändå. Jag och mamma tog en promenad tidigare idag, vi gick runt ner mot bonäs (fast vi gick bara förbi) och sen till K-rauta, och sen gick vi hem och gick upp till hemköp igen. Och för en stund sen så hade vi adventsfika med bullar och peppakakor. Och sen så har vi tittat på copycat singers (men inte Alex), och nu kollar dom på Beck.



Arkivbild eftersom jag bloggar från pappas data ;)


Eva vs Lindsay

Vem bär upp den bäst, Eva Longoria eller Lindsay Lohan?

Tävlar ;)

Jag är med och tävlar om en av säckarna på bloggen den grymma bloggen Hotgossips. Är du oxå interesserad att vinna en av säckarna så klicka HÄR, HÄR, HÄR eller varför inte HÄR?

Ska snart äta frukost ;)

Hann inte blogga igår.
Ska precis äta lite, och sen så ska jag följa med mamma till K-rauta, men vi skulle kanske ta en lite längre promenad oxå, och då tar jag med mig kameran och fotar lite. Idag så är det 20 dagar kvar tills det är Julafton, så jag ska väll skicka en önskelista till släkten snart, så att dom vet vad jag vill ha. Och dom flesta från mammas sida bor i Göteborg, och där finns ju Kawaiidesign, så gissa vad som kommer stå på min lista ;) Nej nu måste jag äta frukost, men ska försöka blogga lite mer sen.
Hehe, en påse med marsipan i, från chokladmässan^^

Länkbyte med Parrenz

Passar på att göra ett litet länkbyte med den här grymma tjejen. Hon går på min dans och driver en blogg om sin vardag, naglar och allt möjligt. Grym blogg som jag brukar följa och den är värkligen läsvärd, så kolla in den. Så om du vill kolla in bloggen så tryck HÄR, HÄR, HÄR eller varför inte HÄR.

Haft dans ;)

Har haft dans idag.
Och vår vanliga lärare var tillbaka, äntligen rolig dans. Och när jag tog bussen med stationen med Tobbe för att möta Alva och ta tåget till jakan för att gå till dansen, så träffade jag först Matilda, och sen kom Nathalie och Ronja. Matilda skulle till viksjö och Natha och Ronja typ till barkaby. Och snart så ska vi beställa pizza, och sen så åker vi och hämtar den och handlar lite ;)
En annan chokladfontän^^

Bakat ;)

Nu så har jag precis bakat.
Eller den är inte riktigt klar, jag har bara glasyren kvar, men den måste stå i kylen lite så att glasyren inte smälter (den jag har lagt på) för jag failade lite och la på innan den svalnat så aa. Kom precis att tänka på att det är den första december, och ingen snö. Och jag har en chokladkalender :)
Hehe, chokladkalender^^

Måste måla naglarna^^

Ska blogga lite snabbt nu.

Funderar på att gå upp till hemköp, men jag vet inte om jag pallar. Och så måste jag jobba lite matte och så. Imorrn så har jag ju dans och då så kommer den vanliga dansläraren vara där och inte den dåliga vikarien. Jag tror inte jag var ensam om att tycka att hon var dålig.



Arkivbild för jag bloggar från pappas data ;)

RSS 2.0