Söt fantaburk ;)

Tacos var grymt gott.
Snart så ska jag kolla på Idol, det börjar ju typ nu. Ska ta fram lite chips och tjocka mig framför tv:n ett tag, det blir väll min fredag det. Vi får se om jag pallar sätta på datan sen, eller om jag inte orkar, det beror på. Men imorrn så ska ju jag och mamma på teater, och om vi hittar på något innan, vet jag inte, men vi får se hur pass uppdateringen blir.
Hehe, en skitgullig fantaburk ;)

Vill fota

Ska snart gå ut fota lite.
Fast jag är hungrig, men det blir ju taacooos :) Vi får se om jag hinner gå ut och fota innan det blir mörkt, eftersom jag ska kolla klart på vänner, och sen typ äta tror jag. Har i alla fall haft dans, kul men med ett himla konstigt tema i alla fall. Vi har lixom tema till dansen, om ni undrar.
Hehe, min hand och ett äpple^^

Måste duscha ;)

Laddat in nya bilder på datan.
Jag brukar ju oftast slänga in en bild i slutet på inlägget, nån random som jag har tagit, och det kanske inte kan kallas fotoblogg precis. Eftersom jag skriver om min vardag och andra saker oxå och så. Men vad tycker ni, ska jag köra på min grejj som jag gör, eller ska jag göra så som många andra och typ bara lägga in bilder på mig själv?
Mammas hand och ett coolt äpple :)

Randombild :)

Det finns en skillnad på min blogg många andras.
Jag bloggar inte för att få läsare, jag bryr mig inte om jag har 8, 3 eller 27. Jag bloggar ändast för att jag vill, och om någon kollar min blogg så är det lixom som en bonus, kul men det är inte så att jag kääämpar för att få läsare för den delen. Men ta inte detta som att jag inte vill ha några läsare, eftersom det vill jag ju, men det är inte lixom det viktigaste med bloggen.
Hehe, och så slänger vi in en randombild som jag brukar ;)

Slutade sent idag ;)

Har slutat sent idag.
Slutade kvart över 3, (längsta dagen) men som tur var så har Elin oxå PH- samtal på torsdagar numera, så då har jag någon att vara med. I alla fall så var jag typ hemma lite efter 4, tog mig typ en timme at ta mig hem. Imorrn så är det fredag och dans! Och på lördag så ska jag och mamma på teater :)
Såhäääääääääääär god!

Bra uppdatering för att vara mig :)

Ska snart stänga av datan.
Ska snart sova, typ om 10 minuter eller så. Sitter och chattar lite med Alicia och så just nu, lyssnar på Jedward :) Ni får inte klaga på min uppdatering idag, för den har väll varit bra för att vara jag, detta är väll typ det 5:e inlägget idag.
Hehe, tycker faktiskt att denna bilden är ganska fin :)

Bra uppdatering för att vara mig :)

Ska snart stänga av datan.
Ska snart sova, typ om 10 minuter eller så. Sitter och chattar lite med Alicia och så just nu, lyssnar på Jedward :) Ni får inte klaga på min uppdatering idag, för den har väll varit bra för att vara jag, detta är väll typ det 5:e inlägget idag.
Hehe, tycker faktiskt att denna bilden är ganska fin :)

Jedward celebrity :)

Jedward- Celebrity.
Antagligen så vet ni att jag gillar Jedward :)

Moa Lignell

Alla som tänker rösta idag på Idol, rösta på Moa i så fall! Hon är sjukt grym. Hon måste gå vidare, så kom igen nu, rösta på Moa.

Ett till inlägg^^

Hehe, inlägg igen.
Jo, jag tror att jag ska fixa en steg för steg guide där jag fixar mitt hår :) Ni vet ju att jag har en tuppkam, och en del (inte kommentarer, men i värkligheten) har frågat hur jag gör och vad jag använder. Ska fixa det så fort jag bara kan.
Hehe, tårta igen ^^

Nomnomnomnomnom ^^

Har tagit typ en "bloggpaus".
Men jag vill inte känna mig tvingad till att blogga ju, därför så blir det dålig uppdatering ibland när jag inte hinner och orkar, men kanske skulle jag lägga ner lite mer tid på inlägg istället. Men med den mobilen jag har kanske twitter är ett bättre allternativ, men jag venne. Än så länge så blir det på denna blogg.
Hehe, nu blir jag suuktad! ^^

Har haft fullt upp :)

Har haft ganska fullt upp idag.
Först så har Anna sovit här, så jag var med henne på förmiddagen. Sen så drogg jag iväg med mamma, pappa och brorsan och shoppade lite, och sen handlade vi mat. Sen så har jag vart med Anna igen, och det är väll typ det som hänt för mig idag.
Hehe, rosorna i mitt fönster ^^

Ska typ ut och fota

Ska ut och fota lite nu, gillar värkligen att fota, så now it's foto taajm.
Dessutom så har jag kanske fixat så att jag kan mobilblogga nu, yay :) Det betyder asså mer uppdatering på bloggisen, eftersom jag inte måste sätta på en data så fort jag känner för en uppdatering.
En av mina många bilder :)

Ingen dans

Äntligen helg :)
Skulel ta bussen till dansen, men missade den och satte mig på fel, så jag fick gå av vid hemköp, och den andra bussen som gick åt rätt håll missade jag oxå, och ännu en buss. Bajs, så det blev ingen dans för mig idag.
Ska typ vara med Anna senare, efter jag ätit.
Utsikt från mitt "tak".

Mobaajl :)

Förlåt, tog en liten bloggpaus eftersom det är mycket med skolan och så.
Men eftersom jag har en ny mobil så hoppas jag på att snart kunna mobilblogga, det blev en x10 i alla fall. Och från och med nu så ska jag skärpa mig på riktigt, inge mer "jag ska bli bra, jag lovar" utan nu ska jag köra på så mycket jag kan, vill och orkar, detta är trots allt min blogg.
Misstolka inte, det är faktiskt CHOKLADMOUSSÉ.

Gjort idag

Igår så var jag med Anna på kvällen, och sen sov hon här.
Och vi satt mest och nördade sims. Sen idag så skulle jag på min brorsas fotbolls match, så då drog Anna hem och jag och familjen åkte iväg och tittade på min brorsas fotbollsmatch. Sen så var jag med Alva hemma hos henne och sen så skulle hon iväg så då skjutsade dom hem mig.
Hehe, bjuder på den random bilden^^

Ahh, spökbilder invaderar min kamera!

Ska stänga av datan nu, sen så får vi se vad jag hittar på.
Först och främst ska jag äta frukost, och sen kanske en fotopromenad eller nånting, och så skulle jag ju typ vara med Anna.
Vill ha godis, är fett godissugen. Okej, nu börjar jag känna mig tjock.
Denna var ännu mer "spökifierad" ;)

Inte Jedward heller

Blir typ inte Jedward heller.
Det är redan asmånga där och vissa som köat sen innan Kista ens öppnade så jag pallar inte åka dit sen, för man kommer typ inte se ett skit ändå. Så min dag blri väll antagligen att snart dra ut på en fotopromenad, och sen ringa Anna.
Nästan alla mina planer för helgen sprack, The ark, badminton, springa och Jedward.
Spök Angelica eller vad? ^^

Smart jag är^^

Haha, skulle upp på mitt rum och sura igår, och somnade med alla kläder och så på^^
Idag så spelar Jedward en konsert och innan dess så spelar dom på Bloggawards i kista galleria, ska kanske till kista bara för att se dom, pallar inte se allt. Särskillt inte Ulrik Munther (förlåt alla Ulrik fans, menar inget illa mot er).
Sen så ska jag vara med Anna, och imorrn kanske Alva ;)
Jedward :)

Ingen konsert

Det blev ingen konsert för oss, eftersom pappa kom hem "sent" från golfen.
Försökte inga Anna och hon åt och skulle ringa tillbaka med det har hon inte heller gjort. så vi får väll se vad jag hittar på, men jag tror jag ska stänga av datan iaf.
Bilar på parkeringen som tillhör radhusen där jag bor ;)

Parlamentet nu :)

Ska gå och lägga mig snart, är faktiskt trött.

Imorrn så kommer det åter igen bli sämsta uppdateringen, men först så har jag skola, sen dans och sen så ska jag och min familj in till Grönan och gå på konsert. Kanske åker nån grejj innan konserten, vi får se. Och så kanske jag hinner med nåt inlägg innan dansen eller när jag är hemma från konserten, men vi får se ;)
Hehe, random blombild^^

Klädcollage

Här är ett litet klädcollage- mysoutfit typ, allt från H&M.

Dålig uppdatering

Förlåt för min sämsta uppdatering, men jag har inte haft tid.
Ska snart äta middag tror jag, ungspannkaka med äpple, nomnomnomnom. Imorrn så har jag skolfoto, och mitt största problem är vad jag ska ha på mig, vill lixom inta vara för "fin klädd" och inte heller typ slapp t-shirt och tights. Mitt hår ska jag ha med vax som jag brukar typ ;)
Svenska flaggan^^

Mobiler

Eller
Vilken skulle ni välja? Jag vet inte vilken jag ska ta, så kommentera gärna förslag eller vilken ni skulle ta.

Vill baka!

Är godissugen, vill ha nått sött!
Slutade ju 12 idag, eftersom vi typ har halv studiedag, men jag, mamma och pappa skulle iväg och göra en grej vid , och sen så har jag bara inte orkat sitta vid datan.
Ska kanske baka nånting snart eller sy.
Hehe, lite random^^

Drar till Anna

Jo, jag taggar till Anna om en liten stund.
Sen så kommer dett upp ett litet videoinlägg oxå, första på denna blogg :) Men det lägger jag upp efter jag vart med Anna.
Skulle bara säga det.
Random bild från nån hemsida ^^

Igår och idag ;)

^^Ska snart gå ner och be mamma hjälpa mig att sy.
Eller så går jag ut på en fotopromenad i detta höstväder. Hoppas det inte börjar regna, för jag vill inte att systemisen ska bli förstörd.
Här kommer lite bilder från igår, snodda från Sofies blogg:
Hihi, underbar kväll!♥^^

Sofie och Paloma ;)

Heejj, förlåt ännu en gång för att jag inte bloggat.
Sofie och Paloma har sovit här så jag har inte hunnit och orkat blogga. Och sen idag så ska jag och familjen typ in till stan, och så ska jag innan dess kolla mobiler.
Såå himla vacker man är ^^

Haft bloggpaus

Ursäkta mig för att jag inte bloggat, men har haft bloggpaus.
Men från och med imorrn så ska jag försöka blogg bra igen, så den som väntar på nåt gått väntar aldrig för länge. Kan inte hitta mitt busskort, inte bra. Måste snart leta som en galning, eftersom jag har + kort oxå så kostar det typ 1000, så inte bra.
Hehe, lite random  bild på några pappaerblommor som vi har hemma ;)

Paloma :)

Kom hem från skolan för en stund sen.
Kl 7 så har jag typ teater, så jag ska promenera bort till Paloma sen, för jag ska möta henne hos henne och sen så går vi tillsammans till teatern.
Men jag ska typ fixa lite toast att äta till mellis snart.
Bjuuuder på den^^

Haft teater

Just nu så tittar jag på idol 2011.
Har inte kunna bloggat idag, eftersom jag har vart på teater och sen har jag mamma kollat på alex fotbollsmatch (pappa coachade) idag igen. Och nu så ska en av Alex kompisar sova här, för dom har studiedag imorrn.
Hehe, en fin blomma som mamma tyckte jag skulla fota ;)

Shoppat :)

Nu så är jag äntligen "frisk".
Eller jag är fortfarande förkyld, men ändå. Har vart och shoppat med mamma och pappa idag, och innan dess så var vi och kollade på när brorsan spelade match (och pappa coachade).
Det blev en del nya grejjer, t.ex en skolväska och så, men jag ska ta bilder och visa lite senare.
Hehe, lite random^^

Missar streetdancen

Är fortfarande hemma och är sjuk.
Så därför missar jag min streetdance som skulle börjat idag. Första gången på terminen och jag missar den. Men mamma skulle typ ringa/mejla/smsa eller nåt sånt, till Tanya(Tania?) så att hon vet att jag är sjuk och inte har slutat.
Laddade in nya bilder till datan, så jag tar dom istället, så blir dte typ frankrikebilder i en bildbomb sen ;)

Bilder till Nathalie

Här kommer lite bilder till Natta som jag ska ha i min header ;)
Den översta är den som ska vara utklippt.
Det var bilderna som jag ska ha i hedarn ;)

Det åskar ute

Hemma idag igen, men ska typ till skolan imorrn.
Ska snart göra lite engelska, eftersom mamma är hemma nu, hon jobbar hemma p.g.a att min brorsa mådde dåligt och är yr och så. Asså jag är ju oxå sjuk men han var väldigt yr och det så mamma tyckte att hon kunde jobba hemma.
Bild fårn frankrike, med mammas arm i hörnet ;)

RSS 2.0