Tävlar om en iphone 4s

Jag är med och tävlar om en Iphone 4s hos flavoured.se. Om du oxå vill vara med och tävla om detta grymma pris så klicka HÄR, HÄR, HÄR eller varför inte HÄR.

Vart med Anna idag :)

Har vart med Anna idag.
Men innan det så var jag, mamma, pappa och Alex på em och chilli och kollade på möbler, och jag fick 2 cupcake grejjer som man kan ha småsaker i och så. Och efter det så har jag vart med Anna, och vi höll mest på och spelade en sak och lyssnade på fett random låtar ;)
Hehe, random bild på rosor^^

Dans på fredag :)

Har haft en "bloggpaus" typ.
Men andra ord så har jag inte hunnit eller orkat blogga. Ska försöka bättra på uppdateringen, men som sagt så vill jag inte känna mig tvingat att blogga hela tiden utan gör det när jag känner för det. Men idag så har jag ju haft innebandy, och på fredag så börjar ju dansen igen.
Hehe, random bild på en växt i mitt rum^^

Ska på innebandy snart :)

Ska på innebandy om en stund.
Måste snart stänga av och byta om, men ska bara kolla en snabb grejj och blogga lite snabbt oxå. Sen efter träningen så vet jag inte vad jag ska göra, men blir väll typ sy eller så. Igår så var jag med Elin och sen när hon hade gått så drog jag och mamma till ICA och hämta ut egtt paket, sen till k-rauta och sen till hemköp. Men måste gå och byta om nu, uppdaterar mer sen.
Hehe, en random bild på en "lampväxt" i mitt rum^^

Ska på innebandy sen :)

Ska på innebandy klockan 6.
Hade ju första dan i skolan idag, och jag slutade vid 2. Och det är ju 4 nya som har börjat i vår klass, men jag känner inte dom än. Ska typ läsa lite Julia nu ( en gammal) och sen så måste jag dra vid kvart- 20 i 6, för man måste vara där innan. Och så ska jag ju byta om innan jag drar och så.
Arkivbild eftersom jag bloggar från mammas data ;)

Tävlar :)


Jag är med och tävlar om en lyxig goodie-bag i värda av 9000 kr på http://hotgossips.se. Om du oxå vill vara med och tävla så klicka på länken här ovanför.

Ska snart hoppträna med Ludde ;)

Naw, ludde är fett söt!
Hihi, han se fett gullig ut, sitter som en liten inte så bollig sa men ändå boll. Ska vara barnvakt ikväll, typ runt 6 tiden. Och jag måste sy, jobba lite skolarbete, träna Ludde på hoppning och duscha. så ska väll typ stänga av datan snart och låta hoppträningen börja ;)
Hehe, random blomma från mitt rum.

Länkbyte med Isabelle

Gör ett länbyte med Isabelle Ådelid. Denna fina tjej driver en blogg om vardag, mode, kompisar och en massa sånt. Bra blogg som drivs av en super snäll tjej som jag var väldigt tajt med förut, men glidit ifrån lite nu. Saknar denna tjej, och hon har verkligen en läsvärd blogg så kolla in den. Om du vill kolla in Isabelles blogg så klicka HÄR, HÄR, HÄR eller varför inte HÄR.

Barney är fett skön ;)

Julmust är fett gott.
Idag så har jag och mamma tagit en promenad vi gick förbi bonäs och så upp till hemköp och sen tog vi samma väg tillbaka. Sen så har jag kollat på How i met your mother, köpte ju en säsongs dvd med säsong 3, och har kollat på alla avsnitt nu. Älskar How i met your mother, det är fett bra. Men nu så har jag ju vänner kvar att kolla på (köpte säsong 3 där med), och det är ju oxå ett najs program.
How i met your mother säsong 3 ;)

Ska spela fifa :)

FIIIIIFFFAAAAA TAAAAJJMMMM!
Japp nu är det fifa spelande med brorsan, och eftersom jag är så lat just nu så är det väll det jag orkar. Det och dricka julmust. Älska julmust. Och om jag hinner så kanske jag ska öva hoppning med Ludde. Ska iaf stänga av datan nu, bloggar typ imorrn.
Hehe, fifa 12^^

Vart på husdjurmässan idag ;)

Är fett törstig.
Idag så har jag vart på husdjursmässan och dom hade sjukt söta djur, och vi tittade på kaninhoppning och agillity. Sen när vi vart där så stack vi till coop och handlade mat och sen så åkte vi hem. Jag har oxå kollat på Alice i underlandet ( på canal+) och gladiatorerna. Tycker faktiskt att det är fett kul att titta på, gillar hinderbanan mest ;)
En cool chiliplanta tror jag ;)

Facebook grejj ;)

Sämst utklippt, men aa, då kör vi!

Amanda Norenius- En söt tjej som jag inte känner så bra men värkar snäll.
Sofie Djerf- En jättesnäll och skitfin tjej men skön humor som jag vill träffa igen snart!
Sofie Jansson- En söt och fin tjej som är supersnäll och går i min skola.
Alva Liinanki- En supergullig och snäll tjej som jag gick på teater med och i samma skola som förr.
Paloma Cordova Diaz- En söt snäll och fin tjej med skön humor som jag kännt ett tag.
Hanna Jutenfäldt- En fin, cool och snäll tjej som går i min gamla skola.
Lisa Snygga Siden- En söt och snäll tjej som bor fett nära mig.
Laila Lindberg- En fin, snäll och rolig tjej som går i samma skola som jag.
Bussaba Sarapheé- En tjej som jag inte känner så bra, men hon är väldigt fin.
Alicia Rudberg- En söt, snäll rolig tjej som jag var bra kompis med förr och skulle gärna träffa igen.
Madeleine Molin- En söt tjej som oxå är väldigt snäll.
Rosanna Jüterbock- En väldigt fin och snäll tjej som jag vill träffa snart.
Mai Njie- En söt och snäll tjej som jag inte känner jättebra men gick i samma klass som innan jag bytte klass i 6:an.
Carolina Lundin- Min snälla och roliga kusin som är vääldigt busig!
Johanna Geijer- En söt och snäll tjej som jag kännt sen dagis och går i min skola.
Sådär, det var alla.

Har inte hunnit blogga

Har inte haft tid att blogga.

Igår så var jag mamma och brorsan och shoppade i stinsen, och när vi kom hem så kollade vi på The voice och sånt där. Och idag så ska vi in till stan och kolla på galenskaparna, och innan det så ska vi typ äta där. Funderar på om jag ska spela sims snart, vi får se.



Arkivbild eftersom jag bloggar från pappas data ;)

Ska kanske spela sims ;)

Lyssnar på musik just nu.
Lite jedward låtar som jag inte hört och så, dom är ju grymma. Funderar på om jag ska spela lite sims, men jag venne. Funderar på om jag ska lägga ut lite sims bilder, vad tycker ni? Funderar om jag ska börja göra videoinlägg och så, men vi får se.
En random bild på en bil från min brorsas rum ;)

Ska äta frukost nu ;)

Har stekt ägg åt brorsas nyss.
Och mamma fixade frukost till mig. Och sen så ska vi upp til donken och käka glass och sen så ska vi väll kanske till hemköp och handla. Och sen så blir det väll bara en vara hemma och slappa dag för min del. Kanske syr lite sen, vi får se. Men nu måste jag äta frukost, bloggar mer sen.
En söt spargris från brorsans rum^^

Vem har snyggast stil?

Vem har finast stil Kissie eller Foki?



VS



Vad tycker ni? Själv tycker jag lungt Foki :3

Design ;)

Borde skaffa en ny design.
Jag har lixom bytt frisyr och hårfärg så den designen jag har nu passar inte lixom. Vet inte om nån kan göra åt mig, och jag har ju eget photoshop, men jag har inte lärt mig så mycket om hur man gör än så kan inte fixa än nu. Men ska se om nån kan fixa en, vi får se ;)
Hehe random bild på min lampa ;)

Ska typ stänga av datan snart ;)

Drack nyss lite julmust.
Idag så har jag mest vart hemma och slappat. Jag och mamma tog en promenad tidigare idag, annars så har jag mest varit hemma. Chattar med Johanna på fb, ska fråga lite saker om innebandyn, eftersom jag typ ska börja. sKa väll typ stänga av datan snart, pallar inte sitta vid den.
Random löv utanför chokladmässan ;)

Nyårsafton igår ;)

Har åter igen inte hunnit blogga.

Men igår var det ju nyårsafton och jag och min familj drog först till stinsen och handla lite, sen så var vi hemma och slappa och fixade oss, och sen så drog vi upp till min brorsas kompis och hans familj och firade nyår där. Det var några andra där oxå så inte bara vi och Tobbe o's familj. Och i fredags så var jag med Nairi och fotade och spelade dansspel typ ;) Och snart så ska jag och mamma ut på en promenad ;)



Arkivbild eftersom jag bloggar från pappas data ;)


RSS 2.0