Varit på laserdome

Anna har precis dragit hem.
Vi var ju och körde laserdome, och dom vuxna vann. Men jag kom 4 av alla och 1 av dom i mitt lag ;) Och efter det så var jag med Anna, och vi har spelat Little big planet och sims.
Håller på att ladda in sims 3 Destination världen nu. Men det tar sin lilla tid. Funderar på att poppa lite popcorn.
Hehe, lite random vattenbild^^

Nytt

Här är grejjerna som köptes igår (asså mina saker inte alla)



En svart kjol med ankare och sånt på.
En grå "H" tröjja, med leopardmönster och lite sånt.
Rosa och svartrutig slips.
Gul linnegrejj.
Det var allt som jag fick/köpte igår, fiina va? :)

The sims 3 :)

Har inte haft tid att blogga, men nu är jag tillbaka :)
Ska skärpa mig nu, men jag har haft mycket med skolan, vart med kompisar och vart och handlat blommor med mamma, och igår så var jag och min familj i stan. Det blev lite nya kläder, kan visa sen.
Idag så ska jag och min familj (plus många andra, vi kommer totalt vara typ 18 stycken) spela laserdome. Föreldrarna mot barnen, gissa vilka som kommer att vinna?
Men nu så ska jag spela lite sims, men jag uppdaterar senare ;)
Ni får en väldigt het webbbild, som inte är tagen idag ;)

Haft dans idag :)

Jag har inte hunnit blogga.
Har haft dans idag, fast vi var fett få. En tjej vill att jag ska gå på ett disco på min gamla skola, men jag vet inte riktigt om jag pallar, har aldrig riktigt vart en "fest människa", och är fett blyg så aa, jag tror inte det. Blir väll jobba matte och SO med mamma istället.
Ni får en efterblivet ful webb bild istället ;)

Halv hemmastudiedag ;)

Vet att jag inte bloggat på några dar, men jag har inte hunnit eller orkat.
Så jag har lixom haft en bloggpaus, eller vad man ska säga. Just nu så är jag iaf med Elin :) Vi har halv hemmastudiedag idag, så vi slutade typ halv 12. Men först s ådrog vi Elin och gick ut med hennes hund, sen så drog vi till mig och vi kom hit nyss. Vi fick gå från tågstationen eftersom det inte gick några tåg. Men nu så ska vi ut och fota, och sen kanske baka.
Webb bild tagen nyss ;)

Lördag :)

Mår lite bättre.
Jag är inte helt frisk, men jag är så pass bra att jag fick följa med till hemköp iaf, men inte mer än så ;) Kom och tänka på att jag inte har haft tuppkam sen torsdag förra veckan, känns fett konstigt. Ska typ sy lite snart, men jag måste fixa till en arm på min tröjja (och mamma måste väll hjälpa mig lite, så bra är jag inte^^), och sy dit lite detaljer, annars är det ju inte snyggt ;)
Random webb bild, inte tagen nu ;)

Fest hos bagge :)

Så dåligt att Denice åkte ut.
Emil borde ha åkt ut, han är asdålig. Inte Denice i alla fall, hon är ju fett bra. Men på "eftersnacket" eller vad man ska säga så visade dom en grym video. "Fest hos Bagge", haha. Som ni antagligen fattat, så är det ju en parodi på fest hos mange.
Älskar hennes frisyr för den delen ;)

Idol snart :)

Vart hemma från skolan idag igen.
Mamma och Alex har oxå vart hemma, Alex är typ oxå sjuk nu. Vem vet, det kanske är jag som har smittat honom? Snart så är det i alla fall Idol, och det så ska jag titta på. Och jag har nämnt mina favoriter flera gånger förut, så jag pallar inte göra det igen. Det blev i alla fall ingen dans idag.
Som det står på bilden så är det ju Moa ;)

Robinson på tv

Nyss så åt jag.
Jag har ju vart hos doktorn idag, och det var inte halsfluss utan nåt virus. Jag kommer typ inte till skolan imorrn, men jag hoppas att det blir på måndag. Så det blir ingen dans för mig imorrn heller. Jag vill ha en kigurumi, dom är så sööta. Måste köpa, vill ha!
Den här är fett söt, men det finns andra söta oxå :)

Ska till doktorn sen ;)

Hemma idag igen.
Och det är mamma oxå. Jag kanske har halsfluss, så vi ska åka till doktorn och kolla det idag. Det vore inte så konstigt eftersom en av mina kompisar har haft det nyss, så jag kan ju ha blivigt smittad. Men då måste jag ju ta medicin, men jag kan typ komma till skolan ändå, och det är ju bra ;)
Hehe, random bild på mina fötter ^^

Ful bild

Jag orkar inte vara sjuk mer.
Sitter just nu vid datan och typ bloggar då, men ändå. Åt nyss middag, men ska ändå äta frysta blåbär med mjölk, vill testa. Kan nästan inte skriva för sötis (en av familjens fåglar) satt nyss på min hand och nu på min data. Haha, han sprang runt, och väger ingenting, så när han sprang på tangenterna så trycktes dom inte ner.  Nu är han tillbaka igen, och springer runt.
Bjuder på den ännu fulare bilden på mig ;)

Vill ha godis

Är fortfarande sjuk.
Och mamma är hemma med mig idag igen, men nyss så kom min brorsa oxå hem, han har redan slutat. Jag är sugen på godis, kan man få sni brorsa att gå upp till hemköp tro? Antagligen inte, men jag är ju sjuk (jag tror ni fattat det nu) så jag varken, kan får eller orkar gå upp till hemköp själv.
Och så kan ni få en ful egobild på köpet oxå ^^

Hemma idag igen

Är hemma och sjuk idag igen.
Mamma är oxå hemma idag igen, och vi ska typ snart äta. Så det blir ingen fotbollsmatch eller tandläkare för mig idag. Och jag kunde inte gå till frissan igår, så vi måste boka om både den och tandläkaren. Hehe, tog en paus och gick och åt. Orkar inte sitta vid datan så ska stäng av den nu.
Hehe, random bild på luftballong typ ;)

Tv

Just nu så kollar jag typ på tv.
Sitter i vardagsrummet och kollar på TV med mamma. Eller båda sitter vid datorerna oxå. Har fortfarande bloggtorka, man har lixom inte nåt bra att skriva om när man är sjuk. Har tittat p ådet där programet pengarna på bordet med mamma för en stund sen. Det var några som failade och inte ens klarade första frågan. Ska typ ta något att dricka, det ska vara bra att dricka när man är sjuk.
Åter igen cupcakebild^^

Sjuk

Är hemma och är sjuk idag.
Mår inge bra, och det nämnde jag igår, fast mår sämre idag. Mamma jobbar hemma idag, fast hon är inte sjuk. Ska snart stänga av datan, orkar inte sitta vid den. Ska äta nu oxå, det blir nudlar.  Har inte så mycket att skriva om när jag är sjuk, har lite bloggtorka.
Goda cupcakes, som jag har bakat :)

Söndag

Hej, det är redan söndag.
Ska snart äta frukost, vet inte vad. Venne, om det är teater och så, men jag vet inte om jag orkar gå för mår inge bra. Blir väll typ bara hemma och tråkar och tar det lungt istället. Igår så var jag med Anna och Carina och vi kollade typ på film, käkade chips och så. Ska väll kanske träna hoppning med Ludde om en stund.
Hehe, random blombild igen ^^

Popcorn

Är fett sugen på popcorn just nu. Hehe, dom på TV äter det, och jag blir fett suktad. Biopopcorn är dom godaste popcornen. Tar oftast popcorn när jag ska på bio, för dom är så himla goooda!

Fryser

Just nu så sitter jag hemma och tråkar.
Skulle egentligen gå på den där 25 års "festen", men Anna och Carina hade gått, så jag gick hem. Ska laga nudlar till mat, eller så kan jag fråga mamma om jag får gå ensam till donken. Mår inte heller så bra, kanske börjar bli sjuk. Jag och mamma var ju och kollade på när pappa sprang och det var askallt. Skulle typ vara med Anna och Carina, men jag vet inte om jag pallar.
Hehe, en blöt växt.

Olle Hammar

Här har vi nån som är bra. Tycker att han har en bra och egen röst, hoppas att han vinner idol. Visst finns det andra bra oxå, men han är grym (Moa oxå, men ändå). Men dom har klippt hans hår jue? ^^


Idol nu ;)

Haft dans idag :)
Just nu så är Elin här, hon ska sova här. Och imorrn så ska pappa springa ett lopp (har jag nämnt det förut?) och jag och mamma ska ju följa med. Och sen så ska vi på en föreningsfest ;) Vi tittar lite på Idol, ska kanske baka typ kladdkaka om en liten stund.
Hehe, random egobild ^^

Dans imorrn ;)

Imorrn så har jag dans.
Och så är det sista dagen på musikveckan, så det är uppvisning och allt. Och så är det Idol, antagligen så tittar iaf jag och mamma på det, om inte pappa och Alex oxå gör det. Mina favvoriter var ju Olle, Moa och Denise typ ;) Så hoppas dom går vidare imorrn.
Hehe, random bild på en växt i en vas tror jag^^

Huungrig

Vill äta, huungrig.
Idag så träffade jag Anna och Carina på tåget, så jag gick med dom till min gamla skola, för dom skulle träffa en kille som heter Simon (känner inte han men följde med ändå), och träffade lite gamla kompisar, som typ Mihri. Kul att träffa dom, saknar dom lite lixom ;)
Hehe, random lila blomma igen^^

Nyss ätit

Har precis ätit mat.
Har inte haft tid att blogga, har t.ex följt med Carina ut med hennes hund Maja. Känns llite ovant att se den nya designen på bloggen, men som sagt så är den ju jättefin :) Äe suugen på något gott, men jag vet inte vad, och jag tror inte jag får ta nåt heller.
Hehe, random bild från vår häck^^

Top Model ;)

Ska typ stänga av datan nu.
Det är en ny säsong av Top Model, så jag ska titta på det nu. Och efter det så ska jag och mamma titta på det första avsnittet av nya säsongen av Desperate Housewifes. Föressten så är det ju kanelbullens dag, så mamma och jag köpte kanelbullar på hemköp.
Hehe, randombild på en lila blomma ;)

Ny design :)

Nu så har jag fått en ny design.
Tack så jättemycket Alicia, den blev jättefin, är verkligen jättenöjd. Om ni inte kan se den tryck på f5. Vad tycker ni då?
Om ni oxå vill ha en header av denna grymma tjej, så klicka HÄR, HÄR eller varför inte HÄR.
Fina Alicia :)

Alicia (designern) gästbloggar!

Hej alla Angelicas läsare! :) Nu har jag fixat en ny design åt Angelicas blogg, nice va? Hoppas du blev nöjd!
Klicka F5/uppdatera sidan om du inte ser den nya designen!
KRAM / Alicia, http://aliciajasmine.blogg.se/

Headern ser ut såhär: 

Ny design påväg!

Åt nyss en kaka.
Slutade sent idag, 15:15 eftersom jag har musikvecka. Men jag började typ kvart i 10 eller nåt sånt iaf. Men imorrn så börjar jag 08:15. Idag så har jag i alla fall varit med Elin efter skolan, och mamma har typ varit hemma idag, eftersom det var fel på tågen ;)
Hehe, en bild från gången eller vad man ska säga, där jag bor ^^

Vart i Jakan

Har inte haft tid att blogga idag.
Fick inte tag i Natta så jag stack till Jakan med Paloma, Amanda och deras mamma och mormor. Vi gick runt och dom köpte tröjjor och så, och jag en halsduk. Sen så åt vi pizza på en pizzeria där och sen så fick vi vänta en kvart på bussen. Och nu så ska jag typ sy (men mamma måste hjälpa mig lite) :)
Hehe, försökte fånga mjölet som mamma hällde i bunken på bild när pappa lagade mat ^^

It's söndag

Blev ingen mer bloggning igår.
Men först så stack vi till fotbollsmatchen, och sen så drog vi iväg och handlade. Sen så så åkte jag och mamma och kollade på teater, sen när vi kom hem så snickrade jag ihop hindret till Ludde, och satte på datan. Men jag hann knappt ens sitta vid den alls innan Paloma och Amanda kom och undrade om jag ville följa med dom ut med dreas hund, och sen så var vi ute fett länge. Sen när jag kom hem så tog jag det bara lungt, slappade och så ;)
Den burken är så himla sööt ^^

Ska typ dra nu ;)

FNu så ska jag äta.
Dags att äta lite frulle och sen dra till Alex fotbollsmatch. Måste skynda, så detta får gå fort. Som sagt så kanske det inte blir så bra uppfatering idag, men ni får stå ut. Och imorrn så ska jag typ vara med Natta :)
Jag ♥ Fanta.

Lördag

Godmorgon, vaknade för typ en timme sen ;)
Idag så ska jag på min brorsas fotbollsmatch med mamma, och sen så ska jag och mamma på teater. Har försökt att tjata på mamma att jag vill åka imorrn och köpa sånt där hopphinder(?) till Ludde. Vill hinna träna lite innan det blir vinter lixom.
Och en lagom het bild oxå ^^

RSS 2.0