Ska duscha nu ;)

Ska väll snart duscha.
Har inte ätit än, men vi får se om jag gör det. Och jag måste snart duscha. Ska stänga av datan snart, jag orkar inte sitta vid den just nu. Kommer typ inte blogga något mer idag iaf, men ska försöka blogga imorrn om jag hinner och orkar, vi får se helt enkelt. Ska stänga av nu iaf, bloggar typ imorrn.
Hehe, en choklafontän^^

Fb grejj ;)

Gjorde en grejj på facebook som jag ska lägga upp nu.
Veronica: En tjej som jag inte känner så bra men hon har fett coolt hår.
Nathalie: En fett fin, rolig opch sjukt snäll tjej som jag är kompis med.
Mirjam: En snäll tjej som jag inte känner så bra.
Alva: En sjukt snäll, fin, rolig tjej som jag lärde känna bättre via teatern, och vill gärna träffa snart igen.
Johanna: En vacker, snäll och rolig tjej som jag inte träffar så ofta. Hon går på gymnastik och jag vill snart träffa henne igen.
Rosanna: En snäll, rolig och söt tjej som jag inte träffat så ofta, men chattat en del med och jag vill träffa henne snart.
Daniella: En snäll och fin tjej som jag går i samma klass som.
Ronja: En vacker och snäll tjej som jag gick i samma skola som förut men inte känner så bra.
Isabelle: En snäll och söt tjej som jag gärna skulle träffa snart igen.
Hanna: En grym tjej som jag gick i samma klass som ett litet tag under 6:an.
Sådär, det var alla 10 ;)

Lite hungrig ;)

Jag har lite bloggtorka just nu.
Just nu så sitter jag här och kollar lite på Tv, chattar lite och så. Gjorde nån grejj på facebook som jag ska lägga upp om en stund. Börjar bli hungirg så jag sa väll äta nånting snart. Funderar på vad jag ska äta, vet inte riktigt. Och så måste jag duscha om en stund, och fixa naglarna.
Hehe, en random bild från chokladmässan jag var på förut ;)

Haft en bloggpaus typ ;)

Jag har verkligen inte haft tid att blogga.

Så jag har haft en "bloggpaus" i några dar. Men jag ska försöka skärpa mig med uppdateringen nu. Jag och mamma har bakat nyss, lite som jag ska ta med till tjejgruppen och kanske lite som vi behåller hemma, vi får se. Och tidigare så lämnade jag och mamma brorsan på träning, och sen drog vi och hämta ut ett paket. Och senare så hämtade vi brorsan igen. Och snart så ska jag beställa en ny kigurumi (eftersom den på okaeri var slut) från kawaiidesign, men vi får se om det blir idag.



Arkivbild eftersom jag bloggar från pappas data.

Elin ska sova här ;)

Just nu så kollar jag på Hellenius hörna.
Elin är här och ska sova hos mig. Idag så är det ju Idol, och jag hejar ju på Robin och Moa. Jag gillar verkligen inte Molly, och jag hoppas på att hon ska åka ut snart. I allafall så har vi fotat, och kollat på Idol typ. Och idag var susta gången (kanske inte för alltid) med vikarien på dansen, sen så kommer Tanja tillbaka. Jag skulle vilja gå på attitude mässan imorrn, det beror på mamma och Elin.
Och så en bild på min hand^^

Ska sova nu ;)

Har verkligen inte haft tid till att blogga.
Men jag ska försöka blogga imorrn efter dansen, för jag ska sova nu. Idag så hade jag PH- samtal och så redovisade jag i skolan. Sen så drog jag hem och på vägen hem så träffade jag min lillebrorsa på busshållplatsen och mamma hade jobbat hemma idag. Senare så drog vi till Stadium, Intersport och Hemköp. Men nu så måste jag stänga av, men ska försöka uppdatera imorrn.
Hehe, bulldeg igen^^

Hann inte blogga igår ;)

Har inte hunnit blogga.
Igår så var jag och mamma först på Ikea för att köpa gardinstång (men det blev lite annat oxå) och sen så åkte vi till elgiganten och sen till hemköp. Och på kvällen så var jag med Anna och vi spelade Little Big Planet och kollade lite på "film". Och nyss så kollade jag på pengarna på bordet, och nu så sitter jag ju här. Gick precis ut för att visa Carina en bild från ett skolfoto.
Hehe, ännu en ful egobild^^

Breaking Dawn är grym!

Vart på Breaking Dawn idag.
Den var fett bra, och vi satt i en fett stor salong. Mamma hade bokat asbra platser oxå. Jag ska inte avslöja så mycket om filmen, eftersom det kanske är nån som inte sett den, men hon var fett fin som vampyr. Ojj, nu kanske jag avslöjade för mycket ändå. I alla fall så efter bion så drog vi (pappa och Alex kollade på Tintin, medans jag och mamma var på breaking dawn) och handlade godis. Och nu sitter jag här.
Och så en ful egobild ;)

Moa är kvar :)

Det var Amanda P som åkte ut.
Och imorrn så ska jag och mamma gå på Breaking Dawn. Det är på eftermiddagen, på nån bio inne i stan. Ska bli fett kul att se den, jag har längtat efter att den ska komma. Ska faktiskt snart gå och lägga mig, är fett trött. Men jag vaknade mitt i natten, och så försov jag mig så aa. Vi får se om jag hinner uppdatera innan bion imorrn eller om det blir efter, jag venne säkert.
Hehe, random bild på visp och bulldeg^^

Idol om typ 20 minuter ;)

Idag så var det ju dans.
Vare sig Alva eller Tobbe kom och jag skulle ha åkt dit med Tobbe, men jag fick ta bussen istället för att han inte kunde komma. Sen så hämtade mamma mig, och vi åkte till stadium och jag fick 2 t-shirtar, och min brorsa Zlatan boken. Det var därför vi åkte dit egentligen, för att vi skulle hämta den. Och nu så sitter jag här och är hungrig och väntar på mat. Och snart så börjar Idol.
Hehe, en elvisp^^

Klippt mig ju ;)

Imorrn så har jag ju dans.
Och vi har fortfarande den där vikarien, men jag tycker inte att hon är så bra. Men om man räknar med imorrn så är det bara 2 gånger kvar tills den vanliga dansläraren kommer tillbaka. Jo jag klippte ju mig för några dar sen och ni har ju fortfarande inte fått en bild kom jag på. När det var gympa igår så spelade dom en KISS låt. Och vi hade boxning, har träningsvärk idag, dålig kondis här ;)
Vad tycks, själv är jag fett nöjd :)

Fokis design

Detta är ju fokis nya design, vad tycker ni?

Mjöl ;)

Idag så har jag vart med Laila.
Vi spelade mitt danspel, spelade lite på Alex Ipad, gick upp till hemköp och köpte några saker till mamma och lite godis till oss. Sen så spelade vi Little Big Planet 2. Och nu har hon dragit för en stund sen. Börjar bli hungrig igen, vill ha nåt att äta. Ska väll ta nåt att äta snart.
Hehe, random bild på mjöl i ett decilitermått^^

Random bild ;)

Idag så har jag och mamma klippt oss.
Ändrade ju min frisyr, men ni får en bild imorrn. Och nu så har jag kollat på tv ett tag, Kär och galen, lite Top model och Desperate housewifes. Ska typ stänga av datan och läsa lite, ska gå oåch lägga mig om en stund, jag är faktiskt fett trött. Jo juste, den där JC grejjen snodde jag från Carinas blogg (inte hon som gjorde outfiten men tog själva grejjen från henne), hon kallade mig ekare på fb idag ;)
Hehe, bulldeg och mjöl och sånt^^

JC

Gjorde nån random grejj på JC, blev rätt nöjd. Vad tycks?

Pengarna på bordet ;)

Idag så har jag vart med Elin.
Vi spelade mitt dansspel, bakade och så. Och nu så kollar jag på pengarna på bordet som mamma spelade in. Och imorrn så ska jag klippa mig. Ny frisyr igen, ganska ombytlig av mig. Asså just nu så kommer jag seriöst inte på något att skriva, har lite bloggtorka just nu ;)
Hehe, randombild på bilar och sånt^^

Vem kan slå Filip och Fredrik

Sorry för att jag inte har bloggat.

Har inte haft tid, igår så stack vi iväg och handlade och så i vällingby, och jag fick en minidata, som jag ska ha i skolan och så, tack mamma. Och idag så har vi köpt ett fodral till den, och så har vi vart och tittat på min brorsa som har spelat match, dte var fett kallt ute. Och så har jag jobbat matte.



Arkivbild, bloggar från pappas data ;)

KISS

Kiss enligt mig är ett grymt rockband! Älskar deras låtar, trost att det är ett äldre rockband. Om dom skulle komma till Sverige nån gång så skulle jag lungt gå på den konserten, för dom är ett av dom bästa rockbanden som finns.

Freedaaag

Har ju haft dans idag.
Och på dansen så hade vi en vikarie, som jag inte var så bra. Och en tjej som heter Parmida (hon går ju på min dans) hon hade haft henne förut, i 2 år. Jag fråga henne hur hon stod ut. Ojj, hehe, gick iväg och åt, och lämnade datan fett länge.
Och brorsan och pappa kollar på fotboll så mamma har spelat in Idol, så vi ska kolla på det sen.
Dum som jag är och lägger ut bilden, suktar mig själv^^

Törstig

Måste dricka, är törstig.
I alla fall så började jag ju 4 och slutade 8. Pappa skjutsade mig och sen kom mamma, och så drog dom typ hem, men sen så kom dom tillbaka till skolan. Så dom satt i ett klassrum med mig och mina kompsar (plus några andra) och sen så drog jag, Elin och Vivvieanne ner och fikade, och sen så kom dom ner till oss. Och senare så satt dom med oss i klassrummet igen, och så gick dom runt och kollade lite. Jag jobbade iaf med svenska, duktig flicka. Är snart klar med uppgiftsgrejjerna på steget, bara läsloggsgrejjen kvar sen.
Hehe, en godispåse^^

Öppet hus idag

Idag så har vi ju öppet hus.
Så jag börjar inte förens 4. En del ska typ ta med sina kompisar, men jag ska inte göra det. Lixom jag känner ingen som funderar på att börja där, så det kanske inte är så intressant för dom när dom lixom redan vart i skolan och så. Dessutom så känner ju dom typ ingen där än mig, så då kommer jag behöva vara med kompis mycket och så, och det är ju typ en vanlig skoldag egentligen, vi måste ju jobba.
Och så en asful egobild oxå ;)

Sjuk idag igen

Sjuk idag igen.
Eller ja, "sjuk". Mamma sa att jag skulle stanna hemma idag igen, för att jag hostar mycket och så. Antar att jag kommer gå imorrn iaf. Och på torsdag så är det typ öppet hus på skolan, asså vi börjar 4 på eftermiddagen och slutar 20:00. Ska väll snart klippa mig igen tror jag, funderade på extansions ett tag, men jag tror inte att jag vill ha det längre. Tror att jag ska klippa så som jag hade från början, asså så kort som det var.
Hehe, ett mjölpaket^^

Mjölbild ;)

Är hemma och är sjuk.
Eller jag är väldigt förkyld, och så sov jag fett lite inatt. Men om jag sover bättre och kanske tar med mig halstabletter eller nåt, så kommer jag typ till skolan imorrn iaf. Senare när mamma kommit hem så ska jag jobba matte, och jag kanske jobbart lite annat innan.
Och om jag går till skolan imorrn så ska jag typ vara med Elin.
Hehe, lite mjöl^^

Haft teater idag

Har inte hunnit uppdatera igen.
Men har vart på teater, och nu så chattar jag på fb, men Elin och Zoé och så. Och så kollar jag lite på EMA, ganska kul faktiskt. idag så har jag vart på teater, det var ett tag sen jag var där, och så träffade jag ju Sofie och så :) Och vi pratade om en grejj som har med oss två att göra, och om det blir så, så kommer det bli grymt.
Hehe, ännu mer bulldeg^^

Lördag idag ;)

Har inte hunnit blogga idag.
Det blev ingen Cosmonova idag, för brorsan skulle på nåt "gamex" och sånt där, så aa. Men istället så drog jag, mamma och pappa ut och handlade lite och sånt.
Och nu på kvällen så har jag mest kollat på TV och så, så mycket bättre t.ex med mamma och pappa. Och imorrn så får vi se vad jag gör ;)
Hehe, bulldeg och sånt^^

Klädcollage igen ;)

Gjorde ett litet klädcollage sådär lite snabbt, vad tycks?

Idol idag :)

Just nu så kollar jag på Top Model.
Vi åkte inte nån stans, men imorrn så ska vi till Naturhistoriska Museet och gå på museet och Cosmonova. Jag kommer inte ihåg vilken film det är, men det spelar inte så stor roll, eftersom det coola är ju lixom att man nästan ligger och att det är 3D och så. Det är svårt att förklara, men alla som har vart där vet i alla fall. Och idag är det ju Idol :)
Hehe, folie^^

Förkyld

Det blev ingen simhall idag.

Vi ska kanske göra nåt annat, men vi har inte bestämt vad. Och jag har inte ens ätit frukost än, så aa. Hade inte tid att blogga så mycket igår, eftersom vi drog upp och åt glass, och sen så spelade jag fifa och så, och jag pallade inte sätta på datan. Är dessutom förkyld, täpt och så, jättekul!



Ful arivbild, bloggar från pappas data igen^^

Maaaat :)

Har precis hjälpt mamma med middagen.

Sen efter vi ätit ska familjen upp till donken och käka glass. Jag mamma och Alex har vart i Stinsen idag, jag köpte/fick en earcuff, hängslen och strumpor.
Vi skulle egentligen bort ikväll med det gick inte. Och imorrn så ska jag, mamma och Alex typ åka och bada :)



Arkiv, för jag bloggar på pappas data- jag och finaste!♥

Chokladbollar och sims :)

Just nu så spelar jag sims.
För en stund sen så bakade jag chokladbollar och tidigare idag så har jag vart med Alex och Tobbe (brorsa och kompis) och vi spelade mest fifa, men vi drog oxå till donken och så. Och där hände en fett rolig grejj, men jag pallar inte berätta nu.
Dessutom så har mamma blivit ledig nu, så jag, mamma och Alex ska åka ut och göra nåt nån dag.
Hehe, kladdkaka och kladdkakeform^^

Inte Bella idag

Skulle vart med Bella med hon kunde tydligen inte.
Skulle göra skolarbete, men sen så snackade jag med mamma och hon sa att jag skulle jobba hela förmiddan imorrn istället om jag inte jobbade idag och var med Bella (skulle gjort och ska göra matten ikväll med mamma) så jag ska väll jobba idag istället om inte jag är med brorsan och hans kompis.
Hehe, och så ännu en random vattenbild^^

Plättar ;)

Just nu så lagar vi plättar.
Vi håller på att laga plättar, samtdigt som det fotas lite och lyssnas på spotify. Tog nyss en alvedon, så jag kommer kunna äta utan att ha så ont i alla fall. Men det värkar ju i flera timmar, så  jag kommer att klara mig tills jag är hemma i alla fall.
Det luktar fett gott i köket ny, hehe^^
Sexig man är asså^^

Hos Bella

Just nu är jag hos Bella.
Vi ska väll typ fota eller nåt snart, men jag ska snart ta en alvedon för jag har ont i tänderna. Vi ska kanske göra pannkakor, gott :)
Vi får väll se vad vi hittar på. Men sen ikväll så ska mamma hjälpa mig med matte, ligger efter i steg.
Blir arkivbild eftersom jag bloggar från Bellas data ;)

Vattenbild ;)

Vet att jag inte bloggade igår med jag hade inte tid.
Jag var hos tandläkaren och dom bytte tråd och satte in fjädrar, käkförhöjning eller höjning (inte säker på vad det heter) och gummiband. Sen så var jag med Alva och sen så drog jag, Alva, Tobbe, och Alex till bolinder och senare på kvällen så drog jag ut med Paloma, hennes lillasyster och Bakary.
Hehe, en till random vattenbild ^^

RSS 2.0